top of page

Otevření zahrádky Security Space & Café? Snad již brzy.

Aktualizováno: 3. 5. 2021


Už půl roku funguje náš nový koncept klientské péče Security Space v Čelakovského 5 v Plzni. V rámci tohoto prostoru vznikla i kavárna Security Space & Café, která se pyšní VLASTNÍ výrobou dezertů z celého světa. Navzdory pandemické situaci jsme otevřeli výdejní okénko a fungujeme dále.

Výdejní okénko Security Space & Café
Výdejní okénko Security Space & Café

Klientská a obchodní zóna Security Space je i nadále plně funkční pro všechny naše klienty. Dezinfekci prostor zajišťuje germicidní UV sterilizátor vzduchu, tak se tu na obchodních schůzkách cítíme bezpečně.


V březnu 2021 jsme na chvíli přetvořili Security Space na odběrové místo a pomohli organizačně zajistit povinné testování zaměstnanců HLS.


 

A protože jsme SECURITY SPACE, tak jsou nyní zde nově všechny povrchy ošetřeny antivirovou a antibakteriální ochranou s atesty Státního zdravotnického úřadu, která zajišťuje 100% bezpečné a hygienicky čisté prostředí. Tato nanopolymerová ochrana je v současné době jedničkou v dezinfekci prostor a úchytových míst s garantovanou účinností 120 dní.

Napjatě nyní očekáváme otevření restauračních zahrádek. Máme totiž taky jednu a moc pěknou. Věříme, že Vás tam v rámci Security Space & Café brzy přivítáme na skvělé kávě a dezertu nebo třeba na skleničce prosecca.

zahrádka Security Space
zahrádka Security Space

 

VÁŠ SECURITY SPACE TEAM


336 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page