top of page

Bezpečí, čistota a hygiena až na prvním místě...

Aktualizováno: 24. 3. 2021

Bakterie, viry, plísně, pyly...biologičtí činitelé, kteří zapříčiňují onemocnění organismu. Potřeba chránit se před těmito patogeny je v současné době velkým trendem, tak aby byl splněn požadavek bezpečnosti, spolehlivosti a jednoduchosti. Vnitřní prostory, kde se pohybujeme při každodenních činnostech (zaměstnání, domov, sportoviště, škola, stravovací zařízení) mohou vykazovat přítomnost těchto nežádoucích faktorů a my konečně máme bezúdržbové řešení pro jejich účinnou likvidaci.


Novinkou je germicidní UV sterilizátor vzduchu Air Cleaner pro rychlou a efektivní dezinfekci vzduchu.

Přístroj pomocí ventilátoru nasává okolní vzduch do speciální komory opatřené UV-C germicidním zdrojem světla. UV-C záření pak ozařuje viry, bakterie a plísně v proudícím vzduchu a ty jsou zcela zahubeny. Intenzita UV-C lampy a doba, během které zůstává vzduch v dezinfekční komoře, se volí tak, aby vzduch vypouštěný z přístroje byl prakticky prostý mikroorganismů. Životnost lampy je cca 8.000 hodin. Vzduch se díky cirkulaci v místnosti přečistí každých 6 hodin (v závislosti na modelu přístroje a podlahové výměře).

 

ULTRAFIALOVÉ GERMICIDNÍ OZAŘOVÁNÍ


UGO (ultrafialové germicidní ozařování) je dezinfekční metoda, která používá ultrafialové záření UV-C s krátkou vlnovou délkou k hubení nebo inaktivaci mikroorganismů destrukcí nukleových kyselin a narušením jejich DNA, což je činí neschopnými vykonávat životně důležité buněčné funkce. Bylo zjištěno, že v oblasti vlnové délky od 250 nm do 270 nm je záření s největší germicidní účinností. Germicidní účinek UV-C záření spočívá v absorpci UV zářivé energie nukleovými kyselinami a proteiny. Absorbovaná energie indukuje chemické reakce v buněčných jádrech a ničí tak veškeré mikroorganismy. Lampy certifikace TÜV používané v našich přístrojích emitují maximum své germicidní energie právě v oblasti od 250 nm do 270nm.

 

Germicidní UV sterilizátor vzduchu Air Cleaner prodáváme ve třech modelech v závislosti na podlahové výměře. Nejsilnější sterilizátor pročistí až 180 m2 plochy. Všechny modely přístroje jsou dodávány s montážní sadou na zeď, ale je možné zakoupit i stojan na nábytek, mobilní stojan, řetězový či lankový montážní set pro zavěšení na strop či trám.



UV sterilizátor vzduchu čistí i naše prostory v Security Space, Čelakovského 5 v Plzni. Můžete se s ním zde seznámit, odzkoušet i objednat. Naši klienti HLS mají při objednávce přes e-shop nebo v přímo osobně v Security Space 10% SLEVU NA JAKÝKOLI MODEL.

Stačí předložit zákaznickou kartu MY SECURITY nebo vložit unikátní číslo zákaznické karty do poznámky v košíku. Dopravu máte od nás zdarma.


TEAM SECURITY SPACE

47 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page