top of page

NANOtechnologie pro život

Aktualizováno: 1. 9. 2021

Exkluzivně Vám přinášíme novou řadu bezpečných čistících produktů HOREWELL, které obsahují nanočástice a jsou určeny i pro domácí použití. Neobsahují škodlivé karcinogenní a toxické látky - žádný alkohol, paraben, fosfát ani silikon! A přesto fungují, čistí, odstraňují skvrny a jsou vysoce účinné.

 
 

Český výrobce nanotechnologie společnost HF servis s.r.o. pochází z Plzeňského kraje a příští rok oslaví úspěšných 30 let na trhu. Tradice, stabilita a neustálý vývoj účinnějších a bezpečnějších produktů je zárukou zajímavého obchodního partnerství s naším Security Space, který přináší právě novinky v oblasti zdraví, hygieny a bezpečí.


Vyzkoušeli jsme pro Vás od značky HOREWELL Čistič varných konvic, který čistí a odstraňuje vodní kámen, minerální usazeniny a napálené krusty. Tento skvělý čistič je vhodný i k odvápnění kávovarů, zavařovacích hrnců a bojlerů. Navíc má atest pro potravinářství a je biologicky odbouratelný, to znamená, že na obalu výrobku nenaleznete žádné výstražné symboly, které by označovalo chemické nebezpečí.


Varná konvice před a po použití Čističe varných konvic od značky HOREWELL.

 

Výhodou produktů značky HOREWELL je velmi jednoduché použití bez "drhnutí". Specialitou jsou i vyvinuté NANO OCHRANY na jednotlivé povrchy jako je keramika, nerez a plast, díky které chrání povrch před znečištěním, prodlužují životnost povrchů, zabraňují množení bakterií a usnadňují následné čištění.



Veškeré produkty značky HOREWELL můžete zakoupit na našem e-shopu hygienického zboží



Horewell in Security Space
HOREWELL v Security Space

Nebo se přijďte nejdříve poradit do Security Space v Čelakovského 5, Plzeň


Přivítá Vás

Bc. Veronika Čermínová

S E C U R I T Y S P A C E T E A M


mob: + 420 605 292 060

e-mail: obchod@hls.cz








43 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page