top of page

Chráníme nejen osoby a majetek... #jsmetymhls

Aktualizováno: 1. 12. 2021

30 let KVALITNÍCH SLUŽEB A DŮVĚRA více než tisíce spokojených zákazníků v oblasti zabezpečení majetku a osob nás zavazuje a inspiruje.

V loňském roce roce jsme otevřeli i klientské centrum, příjemné a bezpečné místo pro naše zákazníky, kteří hledají vhodné řešení ochrany pro svůj majetek či jiné služby dohledu, kontrol nebo monitoringu. S vlastní kavárnou a zázemím pro školení či pořádání společenských akcí vznikl unikátní prostor SECURITY SPACE, který je součástí sídla naší společnosti v Plzni.



Společná vize však šla dál, chtěli jsme zde propojit naše další služby, které "HLSka" poskytuje. Máme např. úspěšný úklidový servis, který využívají velké výrobní podniky v jihozápadních Čechách, administrativní státní budovy, ale i malé soukromé firmy. Pro naše zákazníky vybíráme kvalitní hygienický materiál dle požadavků a neustále sledujeme vývoj trendů v oblasti čistících technologií. A našli jsme mimo jiné i jednu novinku, která nám zapadá do celého konceptu SECURITY SPACE svojí bezpečností, jednoduchou aplikací a biologickou odbouratelností - NANOTECHNOLOGIE, která dokáže čistit skvrny s vysokou účinností a také dokáže ochránit různé povrchy před znečištěním, prodlužuje životnost povrchů, zabraňuje množení bakterií a usnadňuje následné čištění.



A tak chráníme nejen osoby a majetek, ale díky SECURITY SPACE získává naše ochrana i další směr a pocit bezpečí je zdravý pro všechny.


 

Výhody NANOTECHNOLOGIE HOREWELL:

  • Jednoduché použití „bez drhnutí“

  • Je neabrazivní / nepoškozuje povrch /

  • Nízká spotřeba a úspora času díky vysoké účinnosti

  • Neobsahuje škodlivé karcinogenní a toxické látky - žádný alkohol, paraben, fosfát ani silikon

  • Biologicky odbouratelné


Dodáváme bezpečnou NANOTECHNOLOGII.
Veškeré produkty lze zakoupit na www.space.hls.cz/shop
 

Jedním z TOP produktů NANOTECHNOLOGIE je Ochrana granitových dřezů, která vytvoří na povrchu díky nanočásticím ultratenkou vodě a oleji odolnou neviditelnou dlouhotrvající vrstvu s vynikající ochranou proti usazování vodního kamene, znečištění, olejům, mastnotě a vodní rzi se samočisticím účinkem.

Jak můžete vidět na videu, voda se na ošetřeném povrchu neudrží a steče pryč /retrakce vody/ - nedochází tedy k usazování vodního kamene a nečistot, voda odnese i veškeré nečistoty s sebou.


Dalším velmi užitečným produktem NANOTECHNOLOGIE je Ochrana kůže a koženky, kterou jsme aplikovali na koženkovou židli a poté lili sangrii (ukázka ve videu).

Nanesený ochranný film chrání jednotlivé póry a strukturu koženky /či kůže/ před zabarvením. Nečistoty či tekutiny /i takto agresivní/ se nevsáknou do povrchu a lze je jednoduše setřít bez jakéhokoli zabarvení povrchu. Je zde využit efekt lotosového květu, který zajišťuje odpuzovací efekt.


 

SECURITY SPACE je otevřen nejen našim zákazníkům, ale i široké veřejnosti, která se zajímá o možnosti zvýšení ochrany majetku, zdraví nebo si jen chce vychutnat skvělou kávu a domácí dezert naší kavárnice Martiny v bezpečném a čistém prostředí.


SECURITY SPACE TEAM je zde pro Vás a nabízí Vám vhodná řešení pro oblast bezpečí, zdraví a hygieny. Také jsme připraveni Vám poskytnout náš prostor o rozloze 180m2 pro Vaši obchodní, společenskou, vzdělávací či kulturní akci včetně přípravy cateringu dle Vašeho přání s kapacitou až 40 osob. Těšíme se na Vaši návštěvu.



61 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page